Jim Bulles (21 jaar) is de chef-kok van het Alpen Oranje. Hij reist mee naar het Zwiterse Gspon en verzorgt 23 maart het speciale Alpen Oranje Menu tijdens het sponsordiner in hotel restaurant Vijlerhof! Hij weet als geen ander wat de mannen van het Bergdorpjes Voetbal Team van Nederland graag eten en wat ze straks nodig hebben om gedurende de Bergdorf-EM in Gspon goed te kunnen presteren.
Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft hij veel ervaring in de keuken. Zo werkt hij sinds zijn 14e in Hotel restaurant Vijlerhof, het bedrijf van zijn ouders. Tijdens zijn opleiding op de hotelschool in Hasselt liep hij stage in de keuken van Kasteel Bloemendaal in Vaals. En liep hij een vervolgstage, van 2018 tot en met 2019, bij Restaurant Rantree in Maastricht. Rantree kreeg in 2020 een Michelinster, een beloning voor een bedrijf en team dat uitzonderlijk goed presteert. Jim maakte deel uit van dit team.
Verheug u op de chefkok van het Alpen Oranje!